10 dingen te ontdekken tijdens Love Tomorrow Conference

10 dingen te ontdekken tijdens Love Tomorrow Conference

Verwacht je, verspreid over 6 stages aan opvallende keynotes, een reeks muzikale performances en technologische hoogstandjes

Maandag 17 juni 2024 - Op 25 juli strijkt Love Tomorrow Conference voor de derde keer neer op het festivalterrein van Tomorrowland in Boom. Tijdens de Love Tomorrow Conference inspireren nationale en internationale sprekers met een overvloed aan innovatieve ideeën en oplossingen voor een maakbare toekomst. Verwacht je, verspreid over 6 stages aan opvallende keynotes, een reeks muzikale performances en technologische hoogstandjes. De dag wordt afgesloten met optredens van ondermeer Anna, Ida Engberg en Stavroz. 

 1) Ontdek de strafste sprekers 
Er staan heel wat straffe namen geprogrammeerd op de verschillende podia. Zo brengt Rutger Bregman voor het eerst zijn keynote over morele ambitie voor een groot publiek. Ook Boyan Slat van the Ocean Cleanup komt zijn relaas doen over zijn strijd tegen de plasticsoep. Maar ook William Boeva, Ozark Henry, Elena Doms en Average Rob passeren de revue. Of wat dacht u van een spoken word performance van Dirk de Wachter en Mauro Pawlowski tijdens de avondshow?  De sessies worden begeleid door onder andere Karine Claessen,  Wim De Vilder en Lucas De Man. 

2) Praten met de natuur?
Wat als de natuur letterlijk een stem heeft, gaan we dan beter met haar om? Vanuit die gedachte richtte Milan Meyberg Emissary of GAIA ( Geospatial Artificial Intelligence Assembly) op. Die droom kan realiteit worden dankzij de razendsnelle ontwikkeling van artificiële intelligentie. Milan presenteert zijn project op de Core stage. Ontdek samen met ons de kracht van deze ongelofelijke nieuwe technologie. Wie weet gaan we in gesprek met de natuur?

3) Kijk in het hoofd van top dj’s
Wat gebeurt er met het brein van een Formule 1-piloot wanneer hij een bocht neemt aan 300 kilometer per uur.  Wat gebeurt er in het hoofd van een DJ net voordat hij aan zijn dj-set op de MainStage start? Hoe ervaart een freediver dit wanneer hij nieuwe diepten verkent? Met andere woorden: hoe slagen de meest ervaren yogi's en meditatiemeesters erin om gedurende langere periodes vrede in hun geest te vinden?  Topdokter Steven Laureys zoekt dit uit en gaat in dialoog met DJ’s Ida Engberg en ANNA over de kracht van meditatie om de relatie tussen brein en geest beter te begrijpen.

4) Ontdek het fabelachtige Tomorrowland festivalterrein
Love Tomorrow krijgt voor 1 dag de sleutel op de deur van het mooiste festivalterrein van de wereld. Een unieke kans om het terrein van De Schorre op een andere manier te ontdekken. 

5) In première : een immersive sound performance door Ozark Henry naast andere muzikale helden
Net zoals schilderkunst en beeldhouwkunst, is werken met immersive sound een kunstvorm. Ozark Henry brengt tijdens de Love Tomorrow conference een exclusief immersive sound performance en dit met de nieuwste geluidstechnologie van het Belgische Areal.  Er staat ook een showcase concert gepland van ÃO. Tijdens de avonds is het de beurt aan de elektronische live band Stavroz. De beats tijdens de afterparty worden verzorgd door Ida Engberg en ANNA die je ook kan beleven tijdens Tomorrowland.  

6) Earthwise: empowering the creators of tomorrow
De Rose Garden, het iconische podium aan het water, is de plek waar verschillende ondernemers hun persoonlijk verhaal zullen vertellen.  Over succes, over uitdagingen, over het vallen en opstaan en hoe ze duurzame technologie inzetten. Zo komt Michael Krause , de CEO van Spotify Europe alsook Dimitri O, co-founder van Loop Earplugs en het management van Cowboy langs. Evolena de Wilde d’Estmael die in november de prestigieuze Slush 100 award won komt eveneens haar verhaal vertellen. 

7) William Boeva met een stomp in de maag – en voor het eerst in het Engels!
Dat het leven niet altijd van een leien dakje loopt, hoef je comedian William Boeva niet te vertellen. Momenteel rondt hij  zijn succestournee ‘13’ af. In deze Talk vertelt William zijn verhaal, met ups en downs, over hoe hij geraakt is waar hij nu staat en welke obstakels hij nog elke dag overwint. Over hoe hij kracht put uit precies datgene wat hem anders maakt en over hoe je niet per se de beste kaarten moet hebben om een spel te winnen. Geen pure comedy dus, maar wel met humor. Hij kan het immers niet laten. Tijdens de Love Tomorrow conference zal William Boeva dit voor het eerst in het Engels doen. 

8) A Tomorrow We Choose : een participatieve kortfim
Love Tomorrow pakt uit met ‘A Tomorrow We Choose’, een baanbrekend experiment waarbij de Love Tomorrow-community wordt uitgenodigd om samen een kortfilm voor Love Tomorrow 2024 te creëren, met behulp van AI. Stel je een toekomst voor die wordt gevormd door  collectieve keuzes. Een wereld vol duurzaamheid, innovatie en een diepe verbondenheid met de natuur.  Deze film zal in première worden getoond op een hoogtechnologisch led scherm van meer dan 500m2 in de Freedom Stage. 

9) Een spectaculaire avondshow
Gedurende de dag worden er op verschillende locaties op het terrein keynotes, panel gesprekken en optredens georganiseerd. Na het diner is iedereen welkom aan de Freedom stage waar er een avondshow gepland staat. Bezoekers mogen zich verwachten aan een visueel spektakel met muziek, keynotes, comedy, spoken word en veel meer. Tijdens deze show worden ook de winnaars van de Vito4starters wedstrijd in de bloemetjes gezet.

10) Solliciteren in het reuzenrad
Voortbouwend op het succes van vorig jaar, brengt de Love Tomorrow Job Fair 2024 meer dan 25 bedrijven samen uit verschillende sectoren. Kandidaten kunnen hun mogelijkheden verkennen en netwerken met organisaties zoals Tomorrowland, VITO en VRT. Dit is niet een doorsnee carrière-evenement; het geeft top talent de kans on in contact te komen met bedrijven die de toekomst vormgeven, en om te solliciteren naar droombanen in het iconische reuzenrad van Tomorrowland.

Hier kan je je inschrijven voor deelname aan de sollicitatierondes : https://lovetomorrow.com/love-tomorrow-2024/job-fair/ 

Volg de komende weken de website van Love Tomorrow om alle sprekers te ontdekken.

Over Love Tomorrow
Love Tomorrow, opgericht binnen de organisatie van Tomorrowland, rust op twee fundamentele pijlers. Allereerst streeft het naar directe impact door het initiëren van duurzaamheidsprojecten die Tomorrowland transformeren in duurzaam evenement. Ten tweede wordt inspiratie tot leven gebracht door storytelling, diverse evenementen en een levendige community.

Love Tomorrow 2024 onthult voor het publiek de onbegrensde mogelijkheden van een bewuster en duurzamer leven, met als doel samen te werken aan een betere toekomst. Op het festival versmelten bewustwording, innovatie en entertainment in de magische setting van Tomorrowland.

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Love Tomorrow

Opgericht binnen de organisatie van Tomorrowland, rust Love Tomorrow op twee fundamentele pijlers: ten eerste, directe impact, door duurzaamheidprojecten te initiëren die Tomorrowland transformeren in duurzaam evenement en ten tweede,  inspiratie, tot leven gebracht door storytelling, diverse evenementen en een levendige community

In 2024 zal de derde editie van de Love Tomorrow conferentie meer dan 6000 bezoekers samenbrengen in De Schorre in Boom, en wordt zo een jaarlijks hoogtepunt. Het brengt expertsprekers samen om hun visies te delen over een breed scala aan onderwerpen, van technologie en natuur tot gezondheid en meer, naast een magische avondshow, DJ-sets, een job fair en netwerkmogelijkheden, waarmee het zijn toewijding aan het inspireren van een betere toekomst versterkt.