Paradise City x Love Tomorrow lanceren nieuwe podcastserie

Paradise City x Love Tomorrow lanceren nieuwe podcastserie

Deze samenwerking duikt in de toekomst van festivals om belangrijke kwesties te onthullen op vlak van muziek, duurzaamheid en sociale impact

Dinsdag 11 juni 2024 - Love Tomorrow, het duurzaamheidsplatform dat Tomorrowland inspireert en acties voor een betere toekomst aanwakkert, en Paradise City, een bekend duurzaam festival, zijn verheugd de lancering van de Paradise City x Love Tomorrow podcastserie aan te kondigen.

Inspirerende verandering
Deze samenwerking duikt in de toekomst van festivals om belangrijke kwesties te onthullen op vlak van muziek, duurzaamheid en sociale impact. Door hun waarden te bundelen, streven Love Tomorrow en Paradise City ernaar zinvolle dialogen aan te wakkeren en luisteraars te empoweren om impactvolle veranderingen te realiseren.

Wat te verwachten
De podcast dient als platform om kritieke kwesties te bespreken bij het bouwen aan een betere wereld. Luisteraars kunnen prikkelende discussies verwachten, geleid door bekende podcastcollectieven zoals Onbespreekbaar, Studio of Life, Keuvelsessies, Music Runs The World, Koolcast en meer. Denk aan boeiende interviews, inzichtelijke debatten en inspirerende gesprekken.

De dynamische nieuwe serie bespreekt onder andere hoe diversiteit binnen line-ups bevorderd kan worden en initiatieven die prioriteit geven aan mentale gezondheid, welzijn en veilige ruimtes op festivals.

"We zijn verheugd om samen te werken met Love Tomorrow om deze innovatieve podcastserie tot leven te brengen", zegt Esther Koshari, duurzaamheidsmanager bij Paradise City. "Dit initiatief sluit perfect aan bij onze toewijding aan het stimuleren van positieve verandering en we hopen dat de podcast luisteraars zal inspireren om duurzaamheid in alle aspecten van hun leven te omarmen."

Live opgenomen op de festivals
Festivalgangers kunnen de magie van dichtbij meemaken. Opnames van de podcast zullen plaatsvinden op de Paradise City camping op 29 en 30 juni. Tomorrowland-bezoekers kunnen ook live opnames bijwonen bij de Love Tomorrow community stand op de DreamVille camping, tijdens beide festivalweekenden.

Bereik een wereldwijd publiek
Na de festivals zal de Paradise City x Love Tomorrow podcastserie doorgaan. Deze zal beschikbaar zijn op de officiële digitale kanalen van beide organisaties, waardoor een breder wereldwijd publiek bereikt wordt dat gepassioneerd is over duurzaamheid en het creëren van impactvolle verandering.

Doe mee aan het gesprek
Love Tomorrow en Paradise City moedigen luisteraars aan om in contact te komen met de podcast - direct op de festivals en online.

Over Love Tomorrow
Love Tomorrow, opgericht binnen de organisatie van Tomorrowland, rust op twee fundamentele pijlers. Allereerst streeft het naar directe impact door het initiëren van duurzaamheidsprojecten die Tomorrowland transformeren in duurzaam evenement. Ten tweede wordt inspiratie tot leven gebracht door storytelling, diverse evenementen en een levendige community.

Love Tomorrow 2024 onthult voor het publiek de onbegrensde mogelijkheden van een bewuster en duurzamer leven, met als doel samen te werken aan een betere toekomst. Op het festival versmelten bewustwording, innovatie en entertainment in de magische setting van Tomorrowland.

Over Paradise City
Paradise City is een muziekfestival dat bekend staat om zijn inzet voor milieuvriendelijkheid en actief bijdraagt aan duurzaamheid binnen de evenementenindustrie.

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Love Tomorrow

Opgericht binnen de organisatie van Tomorrowland, rust Love Tomorrow op twee fundamentele pijlers: ten eerste, directe impact, door duurzaamheidprojecten te initiëren die Tomorrowland transformeren in duurzaam evenement en ten tweede,  inspiratie, tot leven gebracht door storytelling, diverse evenementen en een levendige community

In 2024 zal de derde editie van de Love Tomorrow conferentie meer dan 6000 bezoekers samenbrengen in De Schorre in Boom, en wordt zo een jaarlijks hoogtepunt. Het brengt expertsprekers samen om hun visies te delen over een breed scala aan onderwerpen, van technologie en natuur tot gezondheid en meer, naast een magische avondshow, DJ-sets, een job fair en netwerkmogelijkheden, waarmee het zijn toewijding aan het inspireren van een betere toekomst versterkt.