Eerste sprekers bekendgemaakt voor Love Tomorrow Conference 2024

Eerste sprekers bekendgemaakt voor Love Tomorrow Conference 2024

Deze zomer zullen meer dan 35 sprekers en artiesten het podium betreden om hun visies en oplossingen voor een betere toekomst te bespreken

Donderdag 4 april 2024 - Love Tomorrow, het platform voor duurzaamheid en innovatie van Tomorrowland, kondigt met trots de eerste zes sprekers aan voor haar conferentie in 2024. Deze zomer zullen meer dan 35 sprekers en artiesten het podium betreden om hun visies en oplossingen voor een betere toekomst te bespreken.

De eerste 6 aangekondigde sprekers omvat een diverse groep stemmen uit diverse landen:

  • Evolena de Wilde d'Estmael: Medeoprichter & CEO van Faircado. Evolena combineert AI met duurzaamheid om tweedehands winkelen te revolutioneren. Wereldwijd erkend voor haar bijdragen aan groene technologie en benoemd tot een van de Top 100 Women in Social Enterprises.
  • Rutger Bregman: Bekende Nederlandse historicus en bestsellerauteur. Rutger daagt ons uit om een samenleving opnieuw te bedenken die wordt aangedreven door samenwerking en positiviteit, met werken zoals "De Meeste Mensen Deugen" en zijn meest recente “Morele Ambitie” (2024).
  • Ozark Henry: Een synesthetische artiest die audio en visuele ervaringen vermengt. Ozark is een pionier op het gebied van immersief geluid. Zijn muziek en lezingen over immersieve geluidstechnologie boeien wereldwijd publiek.
  • Elena Doms: Als oprichtster van +EARTH+, benut Elena biotechnologie voor milieurestauratie. Haar start-up heeft een gedurfd doel: de grootste Bodem- & CO2-opruiming met behulp van de kracht van de natuur.
  • Michael Krause: Als algemeen directeur Europa bij Spotify, vormt Michael de toekomst van muziekstreaming in Europa en daarbuiten.
  • William Boeva: Comedian en pleitbezorger, William transformeert zijn persoonlijke reis in krachtige stand-up, pleitend voor rechten van mensen met een beperking en gelijkheid. Zijn verhalen boeien en inspireren naar een meer inclusieve samenleving.

In de betoverende achtergrond van Tomorrowland is Love Tomorrow 2024 niet zo maar een conferentie, maar een holistische ervaring die inspirerende keynotes, vernieuwende ideeën en duurzaam ondernemerschap combineert. Dit jaar ligt er een sterke focus op impactvol ondernemerschap, met samenwerkingen inclusief VITO4Starters en Startit, gericht op het ondersteunen van startups die een verschil maken.

Naast prikkelende discussies, zal de Love Tomorrow conferentie 2024 ook een exclusieve job fair bevatten, waarbij het iconische reuzenrad van Tomorrowland als unieke interviewlocatie wordt gebruikt. Meer dan 25 innovatieve bedrijven bieden meer dan 300 jobmogelijkheden aan, waardoor de brug wordt geslagen tussen visionaire ideeën en praktische jobvooruitzichten.

Praktische Informatie:

  • Datum: 25 juli
  • Tijd: 11.00 tot 23.00 uur
  • Locatie: De Schorre, Boom (Antwerpen), België
  • Tickets: Beschikbaar in drie waves, details op de Love Tomorrow 2024 website.

Voor meer informatie, het volledige programma en om tickets te kopen, bezoek Love Tomorrow 2024. Blijf op de hoogte van meer aankondigingen en updates door de social media kanalen van Love Tomorrow te volgen.

Over Love Tomorrow
Love Tomorrow, opgericht binnen de organisatie van Tomorrowland, rust op twee fundamentele pijlers. Allereerst streeft het naar directe impact door het initiëren van duurzaamheidsprojecten die Tomorrowland transformeren in duurzaam evenement. Ten tweede wordt inspiratie tot leven gebracht door storytelling, diverse evenementen en een levendige community.

Love Tomorrow 2024 onthult voor het publiek de onbegrensde mogelijkheden van een bewuster en duurzamer leven, met als doel samen te werken aan een betere toekomst. Op het festival versmelten bewustwording, innovatie en entertainment in de magische setting van Tomorrowland.

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Love Tomorrow

Opgericht binnen de organisatie van Tomorrowland, rust Love Tomorrow op twee fundamentele pijlers: ten eerste, directe impact, door duurzaamheidprojecten te initiëren die Tomorrowland transformeren in duurzaam evenement en ten tweede,  inspiratie, tot leven gebracht door storytelling, diverse evenementen en een levendige community

In 2024 zal de derde editie van de Love Tomorrow conferentie meer dan 6000 bezoekers samenbrengen in De Schorre in Boom, en wordt zo een jaarlijks hoogtepunt. Het brengt expertsprekers samen om hun visies te delen over een breed scala aan onderwerpen, van technologie en natuur tot gezondheid en meer, naast een magische avondshow, DJ-sets, een job fair en netwerkmogelijkheden, waarmee het zijn toewijding aan het inspireren van een betere toekomst versterkt.