Love Tomorrow 2024

Love Tomorrow 2024

Een avond van inspiratie en innovatie

Donderdag 4 juli 2024 - Op donderdag 25 juli 2024 vindt Love Tomorrow voor de derde keer plaats op het magische festivalterrein van Tomorrowland in Boom. Gedurende de dag kan je, verdeeld over 5 podia, meer dan 40 sprekers en muzikanten bewonderen, die hun innovatieve inzichten of muziek ten gehore brengen voor naar verwachting 6.000 bezoekers. Na een dag vol nieuwe perspectieven, baanbrekende technologieën en inspirerende verhalen, wordt 's avonds pas echt de diepte gezocht in het hart en de ziel van het publiek tijdens de avondshow van Love Tomorrow 2024.

De koers uitzetten voor een betere toekomst
Is het tijd voor een nieuwe kijk op de samenleving? Kan onze economie de motor zijn? Kunnen we design gebruiken als een navigatiesysteem? En kan onze ethiek het kompas zijn? Dit zijn de vragen die we willen verkennen wanneer de zon ondergaat en het Freedom podium tot leven komt met een visueel spektakel.

Het avondprogramma omvat:

  • Muzikale optredens door Stavroz: Dompel jezelf onder in de unieke mix van elektronische en akoestische geluiden die Stavroz definiëren en de perfecte sfeer voor de avond creëren.
  • Keynote door Inge Neven & Elena Doms: Ontdek de betovering die ontstaat wanneer wetenschap impactondernemerschap ontmoet via hun inzichtelijke en inspirerende presentaties.
  • Inspiratie van Evolena De Wilde d’Estmael & William Boeva, Milan Meyberg: Prikkel je verbeelding en roer je ziel met hun krachtige verhalen en innovatieve ideeën.
  • Aankondiging van de VITO4STARTERS winnaar: Ontmoet de winnaar en vier hun succes met ons, waarbij we de volgende golf van impactvolle startups erkennen.
  • AI-gegenereerde participatieve cinema: Ervaar de allernieuwste AI-technologie met participatieve cinema, een echt interactieve en futuristische filmervaring.
  • Spoken word door Dirk de Wachter & Mauro Pawlowski: Geniet van diepgaande spoken word optredens die diep in onze collectieve psyche duiken.

Na de avondshow bundelen Ida Engberg & ANNA de krachten voor een uitgebreide back-to-back set, wat een onvergetelijke nacht onder de sterren zal creëren.

Tickets & praktische informatie
Early bird tickets voor Love Tomorrow 2024 zijn uitverkocht. Final wave tickets kosten €85 voor bezoekers, €365 voor een B2B-ticket, en €25 voor jonge volwassenen tot 30 jaar. Bezoekers van buiten Boom worden aangemoedigd om te carpoolen of het openbaar vervoer te gebruiken. Meer informatie en de volledige line-up zijn te vinden op de Love Tomorrow 2024 website.

Bereid je voor op een avond waar grenzen vervagen, innovatie kunst ontmoet, en elk moment is gemaakt om te inspireren. Laten we een toekomst vormgeven waar we allemaal verliefd op kunnen worden.

Over Love Tomorrow
Love Tomorrow 2024, een initiatief ontstaan binnen Tomorrowland, dompelt 6.000 bezoekers onder in een wereld van duurzaamheid, innovatie en positieve impact. Dit evenement vindt plaats op het festivalterrein in de week tussen de twee festivalweekenden van Tomorrowland. Op zes verschillende podia worden interactieve panelgesprekken gehouden, inspireren visionaire sprekers het publiek en wordt sprankelend entertainment geboden. Het doel is om samen te werken aan een leefbare toekomst en het publiek bewust te maken van de onbegrensde mogelijkheden van een duurzamer leven.

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Love Tomorrow

Opgericht binnen de organisatie van Tomorrowland, rust Love Tomorrow op twee fundamentele pijlers: ten eerste, directe impact, door duurzaamheidprojecten te initiëren die Tomorrowland transformeren in duurzaam evenement en ten tweede,  inspiratie, tot leven gebracht door storytelling, diverse evenementen en een levendige community

In 2024 zal de derde editie van de Love Tomorrow conferentie meer dan 6000 bezoekers samenbrengen in De Schorre in Boom, en wordt zo een jaarlijks hoogtepunt. Het brengt expertsprekers samen om hun visies te delen over een breed scala aan onderwerpen, van technologie en natuur tot gezondheid en meer, naast een magische avondshow, DJ-sets, een job fair en netwerkmogelijkheden, waarmee het zijn toewijding aan het inspireren van een betere toekomst versterkt.