Love Tomorrow 2024 lanceert volledige line-up

Love Tomorrow 2024 lanceert volledige line-up

Creators van morgen, impactvolle muzikanten en duurzame ondernemers: Love Tomorrow 2024 laat bezoekers kennismaken met meer dan 40 sprekers en artiesten

Vrijdag 28 juni 2024 - Op donderdag 25 juli keert Love Tomorrow voor de derde keer terug naar het iconische festivalterrein van Tomorrowland in Boom. Het festival biedt een unieke gelegenheid om te luisteren naar en te netwerken met nationale en internationale sprekers die innovatieve ideeën en oplossingen delen. Vandaag maakt Love Tomorrow 2024 de volledige line-up bekend, inclusief grote namen zoals Average Rob, Boyan Slat, Elena Doms en Mauro Pawlowski.

Visionaire leiders van morgen
Eerder kondigde het festival al namen aan zoals psychiater Dirk De Wachter, schrijver Rutger Bregman, IA & gender expert Karen De Sousa Pesse, stand-up comedian William Boeva en de muzikanten van Stavroz. Vandaag voegen ze daar nog meer inspirerende namen aan toe, waaronder Elena Doms, Mauro Pawlowski, Average Rob en Boyan Slat. Naast deze sprekers zullen ook artiesten zoals Ida Engberg, ANNA en Ozark Henry het podium betreden. Met deze aankondiging is de volledige line-up van Love Tomorrow 2024 nu bekend, en met vier weken te gaan zijn de voorbereidingen in volle gang.

Joris Beckers van Love Tomorrow bevestigt dat er veel aandacht wordt besteed aan het samenstellen van de programmering: “Elk jaar beginnen we met een brainstormsessie waarin we een lange lijst met namen opstellen van mensen die we er absoluut bij willen hebben. We zoeken naar een breed scala aan sprekers en artiesten om ervoor te zorgen dat alle communities zich welkom voelen en geïnspireerd raken. Het vieren van onze derde verjaardag met een line-up vol expertsprekers voelt voor ons echt als de kers op de taart. We hopen dan ook dat onze bezoekers net zo onder de indruk zijn als wij.”

Vind je droombaan in het iconische reuzenrad
Net als vorig jaar transformeert Love Tomorrow 2024 in samenwerking met VDAB het iconische reuzenrad in een unieke jobbeurs. Dit jaar zullen 25 innovatieve bedrijven aanwezig zijn met meer dan 200 jobopportuniteiten in sectoren zoals technologie, gezondheid en duurzaamheid. Ben je op zoek naar werk, dan kan je op de online jobmarktplaats door vacatures bladeren en solliciteren. Bij een succesvolle sollicitatie wordt er een tijdslot gereserveerd voor een gesprek in het reuzenrad. Met dit niet-alledaagse carrière-event hopen Love Tomorrow 2024 en VDAB een onvergetelijke ervaring te bieden aan de kandidaten en hen zo op weg te helpen naar hun droomjob.

Krachten bundelen voor impactvol ondernemerschap
Impactvol ondernemerschap en duurzame groei zijn belangrijke thema’s van het festival. Daarom introduceert Love Tomorrow een nieuwe matchmaking tool om samenwerking en innovatie te stimuleren. Samen met een reeks partners waaronder VITO, De Tijd, L’Echo, StartItX, Enterprise Europe Network, en Wild Stream biedt Love Tomorrow startups een podium maar ook een platform om contacten te leggen. Met de matchmaking tool, worden zakelijke leiders, investeerders en de startups samen gebracht voor één-op-één sessies. Alle Love Tomorrow-deelnemers kunnen zich nu gratis aanmelden voor de Matchmaking-tool met hun bestaande Tomorrowland-account.

Tickets & praktische informatie
De early bird tickets voor Love Tomorrow 2024 zijn uitverkocht. Vanaf vandaag kosten tickets €85 voor bezoekers, €365 voor een B2B ticket en €25 voor jongvolwassenen tot 30 jaar. Bezoekers van buiten Boom worden aangemoedigd om te carpoolen of het openbaar vervoer te gebruiken. Meer informatie en de volledige lineup zijn te vinden op de website van Love Tomorrow 2024.

Over Love Tomorrow
Love Tomorrow 2024, een initiatief ontstaan binnen Tomorrowland, dompelt 6.000 bezoekers onder in een wereld van duurzaamheid, innovatie en positieve impact. Dit evenement vindt plaats op het festivalterrein in de week tussen de twee festivalweekenden van Tomorrowland. Op zes verschillende podia worden interactieve panelgesprekken gehouden, inspireren visionaire sprekers het publiek en wordt sprankelend entertainment geboden. Het doel is om samen te werken aan een leefbare toekomst en het publiek bewust te maken van de onbegrensde mogelijkheden van een duurzamer leven.

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Love Tomorrow

Opgericht binnen de organisatie van Tomorrowland, rust Love Tomorrow op twee fundamentele pijlers: ten eerste, directe impact, door duurzaamheidprojecten te initiëren die Tomorrowland transformeren in duurzaam evenement en ten tweede,  inspiratie, tot leven gebracht door storytelling, diverse evenementen en een levendige community

In 2024 zal de derde editie van de Love Tomorrow conferentie meer dan 6000 bezoekers samenbrengen in De Schorre in Boom, en wordt zo een jaarlijks hoogtepunt. Het brengt expertsprekers samen om hun visies te delen over een breed scala aan onderwerpen, van technologie en natuur tot gezondheid en meer, naast een magische avondshow, DJ-sets, een job fair en netwerkmogelijkheden, waarmee het zijn toewijding aan het inspireren van een betere toekomst versterkt.