Love Tomorrow conference 2024 kondigt de Job Fair aan

Love Tomorrow conference 2024 kondigt de Job Fair aan

Start je droomcarrière in een reuzenrad

Woensdag 22 mei 2024 - Love Tomorrow 2024, een toonaangevende conferentie op het gebied van duurzaamheid en innovatie, kondigt de terugkeer aan van de Love Tomorrow Job Fair in samenwerking met VDAB. Dit is niet een doorsnee carrière-evenement; het geeft top talent de kans on in contact te komen met bedrijven die de toekomst vormgeven, en om te solliciteren naar droombanen in het iconische reuzenrad van Tomorrowland.

Connecteer met visionaire bedrijven
Voortbouwend op het succes van het evenement van vorig jaar, brengt de Love Tomorrow Job Fair 2024 meer dan 25 bedrijven samen uit verschillende sectoren, zoals technologie, gezondheid, duurzaamheid, mode en muziek. Kandidaten kunnen mogelijkheden verkennen en netwerken met vertegenwoordigers zoals Tomorrowland, VITO en VRT.

Onvergetelijke sollicitatie-ervaring
Succesvolle kandidaten zullen hoog boven het festivalterrein zweven terwijl ze hun carrière-ambities bespreken met vooruitstrevende bedrijven – een onvergetelijke en impactvolle ervaring.

VDAB: een partner voor succes
Als partner van de Job Fair zal VDAB aanwezig zijn om sollicitanten te adviseren en voor te bereiden op hun interviews. Ze zullen praktische tips en begeleiding geven over hoe je kunt uitblinken in interviews, zodat de kandidaten goed uitgerust zijn om indruk te maken op potentiële werkgevers.

Waarom solliciteren?

  • Werk met visionairs: kans om je aan te sluiten bij innovatieve bedrijven die een verschil maken.
  • Een verheffend sollicitatiegesprek: interview voor een droomjob in een van de gondels van het reuzenrad van Tomorrowland.
  • Gratis ticket voor Love Tomorrow 2024: ontvang een gratis ticket voor Love Tomorrow 2024 (als succesvolle sollicitant).

Sollicitatieproces
Geïnteresseerde kandidaten kunnen naar het Love Tomorrow Job Fair-platform gaan om honderden vacatures in verschillende sectoren te bekijken.

Sollicitaties kunnen online worden ingediend tot donderdag 18 juli.

Praktische Informatie Job fair:

  • Datum: 25 juli
  • Tijd: 11.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: De Schorre, Boom (Antwerpen), BelgiëTickets:
  • Gratis tickets voor geaccepteerde sollicitanten. Anderen kunnen tickets kopen op Love Tomorrow 2024 website.

Voor meer informatie, het volledige programma en om tickets te kopen, bezoek Love Tomorrow 2024. Blijf op de hoogte van meer aankondigingen en updates door de social media kanalen van Love Tomorrow te volgen.

Over Love Tomorrow
​​
Love Tomorrow, opgericht binnen de organisatie van Tomorrowland, rust op twee fundamentele pijlers. Allereerst streeft het naar directe impact door het initiëren van duurzaamheidsprojecten die Tomorrowland transformeren in duurzaam evenement. Ten tweede wordt inspiratie tot leven gebracht door storytelling, diverse evenementen en een levendige community.

Love Tomorrow 2024 onthult voor het publiek de onbegrensde mogelijkheden van een bewuster en duurzamer leven, met als doel samen te werken aan een betere toekomst. Op het festival versmelten bewustwording, innovatie en entertainment in de magische setting van Tomorrowland.

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Love Tomorrow

Opgericht binnen de organisatie van Tomorrowland, rust Love Tomorrow op twee fundamentele pijlers: ten eerste, directe impact, door duurzaamheidprojecten te initiëren die Tomorrowland transformeren in duurzaam evenement en ten tweede,  inspiratie, tot leven gebracht door storytelling, diverse evenementen en een levendige community

In 2024 zal de derde editie van de Love Tomorrow conferentie meer dan 6000 bezoekers samenbrengen in De Schorre in Boom, en wordt zo een jaarlijks hoogtepunt. Het brengt expertsprekers samen om hun visies te delen over een breed scala aan onderwerpen, van technologie en natuur tot gezondheid en meer, naast een magische avondshow, DJ-sets, een job fair en netwerkmogelijkheden, waarmee het zijn toewijding aan het inspireren van een betere toekomst versterkt.