Love Tomorrow Conference 2024 lanceert ‘A Tomorrow We Choose’ campagne

Love Tomorrow Conference 2024 lanceert ‘A Tomorrow We Choose’ campagne

Het nodigt deelnemers uit om samen een korte film te creëren met AI

Donderdag 16 mei 2024 - Love Tomorrow Conference 2024, een initiatief dat voortvloeit uit de ethos van Tomorrowland, kondigt met enthousiasme zijn nieuwste campagne aan, ‘A Tomorrow We Choose’. De conferentie nodigt haar community uit om gezamenlijk een korte film te creeeren, die in première zal gaan op Love Tomorrow conference 2024. Door gebruik te maken van de kracht van A.I., streeft de campagne ernaar een gedeelde visie van een duurzame en verbonden toekomst vast te leggen.

Een toekomst gevormd door ons
'A Tomorrow We Choose’ is een kans voor de Love Tomorrow community om actief deel te nemen aan het vormgeven van het verhaal van de toekomst. Deelnemers worden gevraagd om een korte online survey in te vullen, waarin zij hun visies voor het jaar 2040, persoonlijke toewijding aan duurzaamheid, en hun dromen voor een betere toekomst beschrijven.

Uw stem, onze toekomst
De inzichten die uit die survey worden verzameld, zullen de basis vormen voor het creëren van een mooie kortfilm, ontworpen met de hulp van AI en geproduceerd in samenwerking met Wildstream, een expert op het gebied van digitale diensten. Deze unieke film zal debuteren op het grote LED-scherm van de Freedom Stage.

Praktische Informatie:

  • Datum: 25 juli
  • Tijd: 11.00 tot 23.00 uur
  • Locatie: De Schorre, Boom (Antwerpen), België
  • Tickets: Beschikbaar in drie waves, details op de Love Tomorrow 2024 website.

Voor meer informatie, het volledige programma en om tickets te kopen, bezoek Love Tomorrow 2024. Blijf op de hoogte van meer aankondigingen en updates door de social media kanalen van Love Tomorrow te volgen.

Over Love Tomorrow
Love Tomorrow, opgericht binnen de organisatie van Tomorrowland, rust op twee fundamentele pijlers. Allereerst streeft het naar directe impact door het initiëren van duurzaamheidsprojecten die Tomorrowland transformeren in duurzaam evenement. Ten tweede wordt inspiratie tot leven gebracht door storytelling, diverse evenementen en een levendige community.

Love Tomorrow 2024 onthult voor het publiek de onbegrensde mogelijkheden van een bewuster en duurzamer leven, met als doel samen te werken aan een betere toekomst. Op het festival versmelten bewustwording, innovatie en entertainment in de magische setting van Tomorrowland.

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Love Tomorrow

Opgericht binnen de organisatie van Tomorrowland, rust Love Tomorrow op twee fundamentele pijlers: ten eerste, directe impact, door duurzaamheidprojecten te initiëren die Tomorrowland transformeren in duurzaam evenement en ten tweede,  inspiratie, tot leven gebracht door storytelling, diverse evenementen en een levendige community

In 2024 zal de derde editie van de Love Tomorrow conferentie meer dan 6000 bezoekers samenbrengen in De Schorre in Boom, en wordt zo een jaarlijks hoogtepunt. Het brengt expertsprekers samen om hun visies te delen over een breed scala aan onderwerpen, van technologie en natuur tot gezondheid en meer, naast een magische avondshow, DJ-sets, een job fair en netwerkmogelijkheden, waarmee het zijn toewijding aan het inspireren van een betere toekomst versterkt.