Love Tomorrow conference 2024 onthult eerste muziekartiesten

Love Tomorrow conference 2024 onthult eerste muziekartiesten

Enkele van de meest opwindende acts in elektronische, techno en akoestische muziek

Donderdag 25 april 2024 - Maak kennis met de eerste namen die de soundtrack van Love Tomorrow 2024 zullen vormen met betoverende live-optredens. Ontdek enkele van de meest opwindende acts in elektronische, techno en akoestische muziek met deze DJ's en bands, terwijl ze het podium betreden te midden van de inspirerende gesprekken en indrukwekkende artistieke acts.

Stavroz
Sinds 2011 heeft het unieke geluid van Stavroz de wereld veroverd (Coachella, Strawberry Fields, Wonderfruit) met hun elektriserende optredens. De bekroonde band brengt een akoestische en organische vibe naar elektronische muziek, met een tijdloos geluid dat echt uniek is.

ÃO
Een mix van Afro-Portugese en Zuid-Amerikaanse klanken met electronica, gecombineerd met de mystieke stem van Brenda Corjin: dit viertal brengt magie op elk podium waar ze verschijnen. Na uitverkochte shows vorig jaar, zijn ze klaar om publiek door het hele land te betoveren - inclusief het podium op Love Tomorrow 2024.

Ida Engberg
Ida Engberg weet hoe ze een dansvloer moet bewegen. Met haar vinger aan de pols van opkomende elektronische muziek en een passie voor het milieu, is zij een krachtpatser van talent die techno, deep house en meer speelt over de hele wereld (Tomorrowland, Creamfields en Pacha, om er een paar te noemen), allemaal terwijl ze opkomt voor de planeet.

Anna
Ana Miranda, beter bekend als ANNA, is een techno-ster met het unieke vermogen om te schakelen tussen haar twee parallelle muzikale werelden: techno en ambient. Haar sets zijn boeiend en haar snelheid en vaardigheid aan de draaitafels hebben haar over de hele wereld gebracht, in enkele van de meest gerenommeerde clubs en podia: DC10, Printworks, Warung en Tomorrowland, Movement en Coachella, en meer.

Over Love Tomorrow
Love Tomorrow, opgericht binnen de organisatie van Tomorrowland, rust op twee fundamentele pijlers. Allereerst streeft het naar directe impact door het initiëren van duurzaamheidsprojecten die Tomorrowland transformeren in duurzaam evenement. Ten tweede wordt inspiratie tot leven gebracht door storytelling, diverse evenementen en een levendige community.

Love Tomorrow 2024 onthult voor het publiek de onbegrensde mogelijkheden van een bewuster en duurzamer leven, met als doel samen te werken aan een betere toekomst. Op het festival versmelten bewustwording, innovatie en entertainment in de magische setting van Tomorrowland.

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Love Tomorrow

Opgericht binnen de organisatie van Tomorrowland, rust Love Tomorrow op twee fundamentele pijlers: ten eerste, directe impact, door duurzaamheidprojecten te initiëren die Tomorrowland transformeren in duurzaam evenement en ten tweede,  inspiratie, tot leven gebracht door storytelling, diverse evenementen en een levendige community

In 2024 zal de derde editie van de Love Tomorrow conferentie meer dan 6000 bezoekers samenbrengen in De Schorre in Boom, en wordt zo een jaarlijks hoogtepunt. Het brengt expertsprekers samen om hun visies te delen over een breed scala aan onderwerpen, van technologie en natuur tot gezondheid en meer, naast een magische avondshow, DJ-sets, een job fair en netwerkmogelijkheden, waarmee het zijn toewijding aan het inspireren van een betere toekomst versterkt.