Love Tomorrow conference 2024 onthult nieuwe inspirerende sprekers

Love Tomorrow conference 2024 onthult nieuwe inspirerende sprekers

Vernieuwende perspectieven op de toekomst van voedsel, neurowetenschappen, duurzaamheid en meer

Vrijdag 19 april 2024 - Love Tomorrow 2024 is verheugd om de volgende zes sprekers aan te kondigen die zullen deelnemen aan de conferentie. Zij brengen vernieuwende perspectieven op de toekomst van voedsel, neurowetenschappen, duurzaamheid en meer. Deze visionaire leiders zullen deelnemers betrekken met hun baanbrekende inzichten en ideeën aan de voorhoede van wereldwijde verandering.

Nieuwe toevoegingen aan het sprekersprogramma:

Chloé Rutzerveld
Auteur, inspirerende spreker, curator en wetenschapper Chloé Rutzerveld stelt vragen, onderzoekt en ontwerpt nieuwe manieren van voedselproductie en -consumptie. Ze is een krachtige stem voor de toekomst van voedsel, kijkt verder dan de basis en onderzoekt hoe technologie de grenzen van culinaire verbeelding en innovatie kan verleggen.

Jessica den Outer
​Als pleitbezorger voor de Rechten van de Natuur wordt het werk van Jessica den Outer wereldwijd erkend, inclusief door de Verenigde Naties. Als auteur, inspirerende spreker en krachtig boegbeeld voor de natuur in Nederland en wereldwijd, brengt Jessica een uniek perspectief op het podium.

Milan Meyberg
​Milan Meyberg transformeerde DGTL in 's werelds eerste zero-waste circulaire festival en dat was slechts het begin. Sindsdien heeft hij met doelgerichte bedrijven gewerkt om duurzame methoden te implementeren en wereldwijd milieuproblemen op te lossen. In 2023 lanceerde Meyberg het baanbrekende 'Emissary of GAIA' project, dat de natuur een stem geeft door middel van AI.

Dr. Steven Laureys
​Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze in de geest van boeddhistische monniken, atleten en ondernemers hebben gekeken, maar het ongelooflijke werk van Dr. Steven Laureys heeft de manier waarop de wereld naar neurowetenschappen kijkt veranderd. Hij is hoofd van de GIGA Consciousness Research Unit, medeoprichter van de Mind Care International Foundation en heeft meer dan 540 wetenschappelijke artikelen gepubliceerd over de werking van de hersenen.

Dirk De Wachter
​Geweldsmisdrijven, liefde, de westerse wereld en verkeersagressie; dit zijn slechts enkele van de vele onderwerpen die psychiater-psychotherapeut Dirk De Wachter heeft behandeld. Na erkenning voor zijn standpunten in diverse kranten, heeft Dirk De Wachter bekende romans gepubliceerd, waaronder ‘Borderline Times’ en ‘Liefde: Een onmogelijk verlangen?’.

Inge Neven
​CEO, strategisch adviseur, organisatorische transformatie. De carrière van Inge Neven heeft vele vormen aangenomen, allemaal inclusief krachtig pleidooi voor duurzame groei door mensenkracht en technologie, gebruikmakend van een unieke achtergrond als bio-ingenieur gespecialiseerd in precisielandbouw en chemie.

Over Love Tomorrow
Love Tomorrow, opgericht binnen de organisatie van Tomorrowland, rust op twee fundamentele pijlers. Allereerst streeft het naar directe impact door het initiëren van duurzaamheidsprojecten die Tomorrowland transformeren in duurzaam evenement. Ten tweede wordt inspiratie tot leven gebracht door storytelling, diverse evenementen en een levendige community.

Love Tomorrow 2024 onthult voor het publiek de onbegrensde mogelijkheden van een bewuster en duurzamer leven, met als doel samen te werken aan een betere toekomst. Op het festival versmelten bewustwording, innovatie en entertainment in de magische setting van Tomorrowland.

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Love Tomorrow

Opgericht binnen de organisatie van Tomorrowland, rust Love Tomorrow op twee fundamentele pijlers: ten eerste, directe impact, door duurzaamheidprojecten te initiëren die Tomorrowland transformeren in duurzaam evenement en ten tweede,  inspiratie, tot leven gebracht door storytelling, diverse evenementen en een levendige community

In 2024 zal de derde editie van de Love Tomorrow conferentie meer dan 6000 bezoekers samenbrengen in De Schorre in Boom, en wordt zo een jaarlijks hoogtepunt. Het brengt expertsprekers samen om hun visies te delen over een breed scala aan onderwerpen, van technologie en natuur tot gezondheid en meer, naast een magische avondshow, DJ-sets, een job fair en netwerkmogelijkheden, waarmee het zijn toewijding aan het inspireren van een betere toekomst versterkt.