Love Tomorrow Conference onthult nieuwe sprekers

Love Tomorrow Conference onthult nieuwe sprekers

Average Rob, Boyan Slat en Mauro Pawlowski vervoegen de line-up

Woensdag 19 juni 2024 - Love Tomorrow 2024 bruist van briljante geesten. Laat je inspireren door grensverleggende vernieuwers die uitvindingen combineren met aanstekelijk enthousiasme. Duik in wereldveranderende ideeën – van transformatieve contentcreatie en het doorbreken van routines tot het aanpakken van wereldwijde uitdagingen met ingenieuze oplossingen. Dit jaar belooft Love Tomorrow 2024 je te vermaken en te inspireren om je passie om te zetten in positieve actie voor een duurzame impact.

  • Average Rob
    ​De Belgische creatieve kracht Average Rob (Rob Van Impe) draagt vele petten – comedian, content- en merkcreator, acteur en radiopresentator. Hij gebruikt humor als brug om creativiteit te inspireren en moedigt anderen aan om los te breken uit de dagelijkse sleur en hun innerlijke innovator te omarmen.
  • Boyan Slat
    ​Op slechts 18-jarige leeftijd richtte deze jonge Nederlandse uitvinder The Ocean Cleanup op, een non-profitorganisatie die geavanceerde technologie inzet om plasticvervuiling uit onze oceanen te verwijderen. Hun innovatieve aanpak herdefinieert succes met als doel de organisatie overbodig te maken door tegen 2040 90% van het drijvende oceaanplastic succesvol te verwijderen.
  • Mauro Pawlowski
    ​De Belgische muzikale alchemist Mauro Pawlowski brouwt creatieve magie. Van rocken met de indierockband dEUS tot het componeren van filmmuziek, deze genre-overstijgende artistieke kameleon creëert muziek die verandering ontsteekt en artistieke avonturen inspireert via film, theater en meer.

Over Love Tomorrow
Love Tomorrow, opgericht binnen de organisatie van Tomorrowland, rust op twee fundamentele pijlers. Allereerst streeft het naar directe impact door het initiëren van duurzaamheidsprojecten die Tomorrowland transformeren in duurzaam evenement. Ten tweede wordt inspiratie tot leven gebracht door storytelling, diverse evenementen en een levendige community.

Love Tomorrow 2024 onthult voor het publiek de onbegrensde mogelijkheden van een bewuster en duurzamer leven, met als doel samen te werken aan een betere toekomst. Op het festival versmelten bewustwording, innovatie en entertainment in de magische setting van Tomorrowland.

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Love Tomorrow

Opgericht binnen de organisatie van Tomorrowland, rust Love Tomorrow op twee fundamentele pijlers: ten eerste, directe impact, door duurzaamheidprojecten te initiëren die Tomorrowland transformeren in duurzaam evenement en ten tweede,  inspiratie, tot leven gebracht door storytelling, diverse evenementen en een levendige community

In 2024 zal de derde editie van de Love Tomorrow conferentie meer dan 6000 bezoekers samenbrengen in De Schorre in Boom, en wordt zo een jaarlijks hoogtepunt. Het brengt expertsprekers samen om hun visies te delen over een breed scala aan onderwerpen, van technologie en natuur tot gezondheid en meer, naast een magische avondshow, DJ-sets, een job fair en netwerkmogelijkheden, waarmee het zijn toewijding aan het inspireren van een betere toekomst versterkt.